Hotell

Stora Hotellet Bryggan i Fjällbacka har 33 rum med sammanlagt 77 bäddar. Hos oss kan ni välja att bo i rum inredda i skön Newportstil eller i rum inspirerade av storytellingen kring Kapten Klassen och hans resor runt om i världen. Oavsett vad ni väljer, bor ni i ett personligt inrett rum där stor vikt lagts vid bäddkomforten. Fritt trådlöst nätverk finns på alla rum.

Newport-rum

På Bryggan är rummen inredda i marin Newportstil och med sköna sängar från Carpe Diem och Mio. Alla Bryggans rum har dusch. Newport-rummen finns som enkelrum, dubbelrum och familjerum. På Bryggan finns också en lägenhet/takvåning med kök och skönt möblerad terrass i samma härliga inredningsstil.

Storytelling-rum

På Hotellet får vi följa med Kapten Klassen på hans resor runt om i världen. Rummen har fantasifull inredning som är inspirerade av hamnstäderna han besökte, kvinnorna han träffade och upptäckarna han beundrade. Kapten Klassen brevväxlade med sin bror i Sverige och ett urval av breven finns uppsatta utanför varje rum. Rummen är utrustade med sköna sängar från Hästen. På hotellet finns enkelrum, dubbelrum, superior-rum och sviter. Sviterna och superior-rummen har havsutsikt och balkong.

Välkomna till Stora Hotellet Bryggan i Fjällbacka, Strax söder om Strömstad och Grebbestad på Västkusten i Bohuslän.